Υπηρεσίες

Μία σειρά συναντήσεων με στόχο την προσωπική ανάπτυξη του ατόμου, διεύρυνση της οπτικής προς τον κόσμο και τις καταστάσεις, αυτογνωσία, δημιουργικότητα, έκφραση του εσωτερικού κόσμου.

Εβδομαδιαίες ατομικές συναντήσεις προσωπικής ανάπτυξης και έκφρασης ενηλίκων και εφήβων μίας ώρας, κατόπιν ραντεβού.

Διάβασε Άρθρο για συναισθήματα και άρθρο για εφηβεία.

 


 

Η Ψυχοθεραπεία εξ’ απόσταση είναι η διαδικασία της ατομικής ψυχοθεραπείας από απόσταση, με τη χρήση της τεχνολογία.
Εβδομαδιαίες ατομικές συναντήσεις προσωπικής ανάπτυξης και έκφρασης μίας ώρας, κατόπιν συνεννόησης, μέσω Skype.

 

 


 

Εβδομαδιαίες και ανά δεκαπενθήμερο ομαδικές συναντήσεις δύο ωρών, με τη μέθοδο του ψυχοδράματος, όπου τα άτομα δουλεύουν τον εαυτό τους και θέματα που τα απασχολούν μέσα από ένα τρόπο δημιουργικό και συνεργατικό.  Λειτουργούν ομάδες ενηλίκων και ομάδες εφήβων και οργανώνονται αυτοτελή εργαστήσρια γνωριμίας με το ψυχόδραμα.

Δείτε τις τρέχουσες ομάδες ψυχοδράματοςκαι τα εργαστήρια.

 


Εβδομαδίαιες συναντήσεις ζευγαριών μιάμισης ώρας, κατόπιν ραντεβού.

Ο στόχος των συναντήσεων αυτών είναι το ζευγάρι να διευρύνει τους τρόπους επικοινωνίας του ή ακόμα και να ανακαλύψει καταλληλότερους τρόπους επικοινωνίας στη σχέση.

 

 

 


Mindfulness, yoga nidra, Hatha vinyasa yoga, μοίρασμα.

Το σώμα γίνεται το όχημα ώστε να κοιτάξουμε μέσα μας.

Ένα μάθημα γιόγκα ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας με στόχο να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την ψυχοθεραπευτική διεργασία!
°Μαθαίνω το σώμα μου, το ακούω, το φροντίζω.
°Συνδέω νου, σώμα και συναίσθημα.
°Μένω στο εδώ και τώρα.
°Εξασκώ τη συγκέντρωση και μαθαίνω να χαλαρώνω.

Η φιλοσοφία της yoga σε συνεργασία με την φιλοσοφία του ψυχοδράματος μας ταξιδεύουν ολιστικά στον εαυτό μας.

Δες την τρέχουσα δραστηριότητα εδώ.


Συναντήσεις ομαδικές ή ατομικές, κατόπιν ραντεβού. Ο στόχος είναι η στήριξη των γονέων σε σχέση με το μεγάλωμα των παιδιών, και τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους. Μέσα από τη δουλειά αυτή, οι γονείς μπορούν να βρουν νέους τρόπους επικοινωνίας με τα παιδιά, να βελτιώσουν την σύνδεση μαζί τους, να ανακαλύψουν νέους τρόπους να σταθούν στην “κρίση” και να δουν μέσα σε ένα ασφαλή χώρο τι ανακινείται μέσα τους. Η δουλειά αυτή βασίζεται στην φιλοσοφία του attachment parenting και των σχολών γονέων, δηλαδή εστιάζουμε στην φροντίδα της σχέσης που αναπτύσσεται μεταξύ γονέα και παιδιού, καθώς ο γονέας καλείται να ανταποκριθεί με ευαισθησία και ενσυναίσθηση στις ανάγκες του. Απευθύνεται σε γονείς με παιδιά όλων των ηλικιών


 

Ο στόχος είναι η στήριξη του εφήβου και η λεπτή καθοδήγηση ώστε να βρει μόνος τους τα νέα πατήματα του, να μεταβεί ομαλά στους νέους του ρόλους, να διαχειριστεί όλα όσα νιώθει, τις σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής του αλλά και να δημιουργήσει μία δυνατή και γεμάτη αποδοχή σχέση με τον εαυτό τους, αναλαμβάνοντας τη ζωή του και νιώθοντας ικανός να παίρνει αποφάσεις.

 


 

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι από τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή μίας γυναίκας.

Οι συναντήσεις βοηθούν τη γυναίκα να συνειδητοποιήσει τις αλλαγές στο σώμα, στα συναισθήματα και στη ζωή της γενικότερα, να προετοιμαστεί γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής, να δημιουργήσει τον απαραίτητο χώρο στη ζωή της και μέσα της, να μπορέσει να πάρει η ίδια τις δικές της αποφάσεις σε σχέση με τα θέματα που προκύπτουν την περίοδο αυτήν και να αναπτυχθεί η σύνδεση με το μωρό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι συναντήσεις αυτές διαρκούν μία ώρα. Απευθύνονται σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά ακόμα και στην προσπάθεια σύλληψης.

 

 

 


Ομαδικά εργαστήρια ψυχοδράματος που πραγματοποιούνται μακριά από την πόλη, κοντά στη φύση όπου το άτομο μπορεί να συγκεντρωθεί και να φροντίσει τον εαυτό του.

Ένα ταξίδι στον κόσμο του ψυχοδράματος μαζί με ένα ταξίδι στην φύση, μέσα στη ζωή της ομάδας!

Μία ευκαιρία να συναντήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους με έναν διαφορετικό τρόπο, να χαρτογραφήσουμε την διαδρομή μας μέχρι εδώ, να δούμε όλα όσα έγιναν μέσα μας για να είμαστε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να πάρουμε φόρα για τα επόμενα.

 

Η ομάδα