Υπηρεσίες

 

Εβδομαδιαίες ατομικές συναντήσεις προσωπικής ανάπτυξης και έκφρασης ενηλίκων και εφήβων μίας ώρας, κατόπιν ραντεβού.

Διάβασε Άρθρο για συναισθήματα και άρθρο για εφηβεία.

Εβδομαδιαίες και ανά δεκαπενθήμερο ομαδικές συναντήσεις δύο ωρών, με τη μέθοδο του ψυχοδράματος, όπου τα άτομα δουλεύουν τον εαυτό τους και θέματα που τα απασχολούν μέσα από ένα τρόπο δημιουργικό και συνεργατικό.  Λειτουργούν ομάδες ενηλίκων και ομάδες εφήβων και οργανώνονται αυτοτελή εργαστήσρια γνωριμίας με το ψυχόδραμα.

Δείτε τις τρέχουσες ομάδες ψυχοδράματοςκαι τα εργαστήρια.

Εβδομαδιαίες ατομικές συναντήσεις προσωπικής ανάπτυξης και έκφρασης μίας ώρας, κατόπιν συνεννόησης, μέσω Skype.

Εβδομαδίαιες συναντήσεις ζευγαριών μιάμισης ώρας, κατόπιν ραντεβού. Ο στόχος των συναντήσεων αυτών είναι το ζευγάρι να διευρύνει τους τρόπους επικοινωνίας του ή ακόμα και να ανακαλύψει καταλληλότερους τρόπους επικοινωνίας στη σχέση.

Συναντήσεις ομαδικές ή ατομικές, κατόπιν ραντεβού. Ο στόχος είναι η στήριξη των γονέων σε σχέση με το μεγάλωμα των παιδιών, και τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους. Μέσα από τη δουλειά αυτή, οι γονείς μπορούν να βρουν νέους τρόπους επικοινωνίας με τα παιδιά, να βελτιώσουν την σύνδεση μαζί τους, να ανακαλύψουν νέους τρόπους να σταθούν στην “κρίση” και να δουν μέσα σε ένα ασφαλή χώρο τι ανακινείται μέσα τους. Η δουλειά αυτή βασίζεται στην φιλοσοφία του attachment parenting, δηλαδή εστιάζουμε στην φροντίδα της σχέσης που αναπτύσσεται μεταξύ γονέα και παιδιού, καθώς ο γονέας καλείται να ανταποκριθεί με ευαισθησία και ενσυναίσθηση στις ανάγκες του. Απευθύνεται σε γονείς με παιδιά όλων των ηλικιών

  • Εγκυμοσύνη

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι από τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή μίας γυναίκας. Οι συναντήσεις βοηθούν τη γυναίκα να συνειδητοποιήσει τις αλλαγές στο σώμα, στα συναισθήματα και στη ζωή της γενικότερα, να προετοιμαστεί γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής, να δημιουργήσει τον απαραίτητο χώρο στη ζωή της και μέσα της, να μπορέσει να πάρει η ίδια τις δικές της αποφάσεις σε σχέση με τα θέματα που προκύπτουν την περίοδο αυτήν και να αναπτυχθεί η σύνδεση με το μωρό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι συναντήσεις αυτές διαρκούν μία ώρα. Απευθύνονται σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά ακόμα και στην προσπάθεια σύλληψης.

Εργαστήρια και εκπαίδευση στη μέθοδο του αυθόρμητου διαδραστικού θεάτρου, Playback.