Εργαστήρια γνωριμίας – Σεμινάρια

ομάδαΣυναντήσεις αφιερωμένες σε μας και τη σχέση μας με τον κόσμο, στους στόχους και τα όνειρά μας, σε όσα έχουμε μπροστά μας και όσα έχουμε μέσα μας και μας βοηθούν!

Τα εργαστήρια απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το ψυχόδραμα, σε όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε κάποια σταθερή βιωματική ομάδα, σε όσους θέλουν να ζεσταθούν στον εαυτό του, στη ζωή, σε μία ομάδα!

Τα σεμινάρια είναι συναντήσεις αφιερωμένες σε ένα συγκεκριμένο θέμα, το οποίο προσεγγίζεται με βιωματικό τρόπο και μέσα απο την μέθοδο και την φιλοσοφία του ψυχοδράματος. Μαζί με την προσωπική δουλειά που συντελείται, ταυτόχρονα έχουν και μία εκπαιδευτική ματιά πανω στο θέμα που προσεγγίζεται κάθε φορά.

 


Εργαστήρι γνωριμίας
με τη μέθοδο του ψυχοδράματος | Ομαδική ψυχοθεραπεία

“Συνάντηση”
Κυριακή 3 Οκτωβρίου 11:00-15:00

Ένα εργαστήρι γνωριμίας με τη μέθοδο του ψυχοδράματος η οποία προσκαλεί
-στη συνάντηση
-στη συνύπαρξη
-στην ομαδικότητα
-στη δράση
-στο βίωμα
-στο συναίσθημα
-στη σύνδεση
-στο μέσα μας
-στους άλλους!

Όλα όσα μέσα στις δύσκολες συνθήκες μας έλειψαν, πάγωσαν, κρύφτηκαν, στριμώχτηκαν, θα πάρουν λίγο χώρο να εκφραστούν, μέσα σε ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης!

Το εργαστήρι αυτό είναι μία ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας, με όσα έχουμε μέσα μας αυτήν την εποχή και να τους δώσουμε λέξεις, εικόνες, χώρο και χρόνο να ακουστούν.

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν:
-να έρθουν σε επαφή με την ομαδική δουλειά και τη μέθοδο του ψυχοδράματος,
-να ενταχθούν σε κάποια σταθερή βιωματική ομάδα
-να ζεσταθούν στον εαυτό τους!

Το ψυχόδραμα είναι ένας δημιουργικός ομαδικός τρόπος προσωπικής ανάπτυξης που ενισχύει τον αυθορμητισμό, την αγάπη για τη ζωή και τις πραγματικές σχέσεις μεταξύ των ατόμων!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Κόστος συμμετοχής: 40€

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Ο αριθμός των ατόμων είναι περιορισμένος.

Περισσότερα για το ψυχόδραμα εδώ.