Εργαστήρια γνωριμίας – Σεμινάρια

ομάδαΣυναντήσεις αφιερωμένες σε μας και τη σχέση μας με τον κόσμο, στους στόχους και τα όνειρά μας, σε όσα έχουμε μπροστά μας και όσα έχουμε μέσα μας και μας βοηθούν!

Τα εργαστήρια απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το ψυχόδραμα, σε όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε κάποια σταθερή βιωματική ομάδα, σε όσους θέλουν να ζεσταθούν στον εαυτό του, στη ζωή, σε μία ομάδα!

Τα σεμινάρια είναι συναντήσεις αφιερωμένες σε ένα συγκεκριμένο θέμα, το οποίο προσεγγίζεται με βιωματικό τρόπο και μέσα απο την μέθοδο και την φιλοσοφία του ψυχοδράματος. Μαζί με την προσωπική δουλειά που συντελείται, ταυτόχρονα έχουν και μία εκπαιδευτική ματιά πανω στο θέμα που προσεγγίζεται κάθε φορά.

 

Επόμενα εργαστήρια ή σεμινάρια:

Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019
11:00 – 17:00
 
“Οικογένεια είναι εκεί απ’ όπου θες να φεύγεις κι εκεί που πάντα θες να γυρνάς…”
Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο, μέσα από την μέθοδο του ψυχοδράματος και με βασικό μας εργαλείο το κοινωνικό άτομο (ψυχοδραματική τεχνική), θα επιχειρήσουμε μία εξερεύνηση στον κόσμο της οικογένειας μας και το πως αυτή καποιες φορές μας βοηθάει και άλλες μας εμποδίζει στα προσωπικά μας βήματα.
 
Θα συναντηθούμε με αυτά που κουβαλάμε σαν φορτία αλλά και σαν εφόδια από τις ρίζες μας και θα αναπτύξουμε την ικανότητα μας να ανοίγουμε τα κλαδιά μας ψιλά στον ουρανό όσο μακριά ή όσο κοντά από τις ρίζες θέλουμε!

Το ψυχόδραμα είναι ένας δημιουργικός ομαδικός τρόπος προσωπικής ανάπτυξης που ενισχύει τον αυθορμητισμό, την αγάπη για τη ζωή και τις πραγματικές σχέσεις μεταξύ των ατόμων!