Κύκλος ευχών για την νέα χρονιά – Εργαστήρι

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

11:00-13:30

Solstice blessing:
“Snuggle up warm, be safe and look out for each other in the darkness”

Το χειμερινό Ηλιοστάσιο 21-25 Δεκεμβρίου σημαίνει την αρχή του χειμώνα. Είναι oi μικρότερες μέρες του χρόνου και το σκοτάδι επικρατεί!
Αμέσως μετά, ο Ηλιος αρχίζει σταδιακά να αυξάνει την ημέρα έως ότου εξισωθεί με την νύχτα, κατά την Εαρινή Ισημερία τον Μάρτιο. Τότε ο φως “νικά” το σκοτάδι, και έρχεται η άνοιξη, η εποχή της αναγέννησης για την φύση.
Όταν η μέρα αρχίζει σιγά σιγά να μεγαλώνει, είναι ώρα για γιορτή!
Παλιά γιορτάζονταν τα “Ηλιούγεννα” που ουσιαστικά ήταν η γιορτή για την επιστροφή του Ήλιου και τη σταδιακή επικράτηση του φωτός!

Η εποχή του σκοταδιού στρέφει την προσοχή μας προς τα μέσα, είναι βουτιά στα βαθιά, μέσα στα συναισθήματα μας, μέσα στον ίδιο μας τον εαυτό! Ο χειμώνας είναι εσωστρεφής!

Λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς και το καλωσόρισμα του Ήλιου, είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε και να δώσουμε αξία σε όσα καταφέραμε και να αφήσουμε τις επιθυμίες μας για τη νέα χρονιά να γεννηθούν!

Μία βιωματική συνάντηση προσωπικής ανάπτυξης, αφιερωμένη σε αυτήν την αλλαγή!

Μαζί θα φτιάξουμε έναν ομαδικό κύκλο που θα χωράει τις ευχές μας και τις επιθυμίες για την χρονιά που έρχεται, όλα όσα καταφέραμε την χρονιά που φέυγει αλλά και όλα όσα μάθαμε!

Μία συνάντηση αφιερωμένη στην γιορτή του εαυτού μας και της ζωής σε αυτήν την τόσο συμβολική μέρα του χρόνου!

Στη συνάντηση αυτή, με την βοήθεια του ψυχοδράματος, θα αφιερώσουμε χρόνο να γνωριστούμε, να μοιραστούμε, να συναντηθούμε με τον εαυτό μας και να δημιουργήσουμε κάτι που θα μας θυμίζει τις ευχές μας για τη νέα χρονιά!

Μία ευκαιρία να γιορτάσουμε τον εαυτό μας σε ένα κύκλο ευχών, μέσα σε ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019
11:00-13:30
Συντονίστρια: Ηλιάννα Πεσσάρη, ψυχολόγος, ειδικευμένη στο ψυχόδραμα
Επικοινωνία: 215 5 051 995 και 693 8 165 911
iliannapessaris@gmail.com

Κόστος: 15€
Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά.