Τετραήμερη Ψυχοδραματική Εκδρομή στη Φύση | “Μένοντας με το φως”

Καλωσορίζουμε την νέα χρονιά ψυχοδραματικά στην φύση με μία τετραήμερη εκδρομή στις Ροβιές Ευβοίας: Ένα ταξίδι στον κόσμο του ψυχοδράματος μαζί με ένα ταξίδι στην φύση!

“Μένοντας με το φως!”

25-28 Ιανουαρίου 2019
«Ξέρεις, σκέφτομαι ότι υπάρχει το φως και υπάρχει και το σκοτάδι. Πάντα υπάρχει λίγο φως. Μείνε με το φως, μόνο με αυτό το λίγο. Μην ψάχνεις για περισσότερο. Μείνε με αυτό που έχεις, θα αναπτυχθεί. Μείνε με το μικρό φως. Είναι πολύ σημαντικό, μείνε με αυτό. Μην μένεις με αυτό που δεν έχεις. Το φως είναι φως.»
Max Clayton

Αυτό το μικρό φως που βρίσκεται πάντα μέσα μας, είναι η δύναμη που μας παρακινεί, κάθε μέρα λιγότερο ή περισσότερο προς στη ζωή! Στο ψυχόδραμα γίνεται μία προσπάθεια να συνδεθούμε με αυτό το φως που έχουμε μέσα μας, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι, να το δούμε, να του δώσουμε αξία, να το μοιραστούμε, μέχρι αυτό να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει!

Ξεκινάμε με αυτό το μικρό φως που βρίσκεται μέσα μας και μαθαίνουμε να μένουμε με αυτό, μέχρι να γεννηθεί το επόμενο μας βήμα!

Αυτή η εκδρομή είναι μία ευκαιρία να συναντήσουμε αυτό το φως, να συναντήσουμε τον εαυτό μας με έναν διαφορετικό τρόπο, να συναντηθούμε με άλλους, να μοιραστούμε, να συνδημιουργήσουμε μακριά από την πόλη, κοντά στην φύση!

Το εργαστήρι αυτό απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους και τους άλλους, να γνωρίσουν τη μέθοδο του ψυχοδράματος, να κάνουν μία εκδρομή αυτογνωσίας, είτε έχουν προηγούμενη εμπειρία από ομαδική ψυχοθεραπεία, είτε όχι.

Συντονίστρια: Πεσσάρη Ηλιάννα, Ψυχολόγος Ψυχοδραματίστρια

Πρόγραμμα εργαστηρίου:

Παρασκευή 25/01: Άφιξη και Έναρξη εργαστηρίου 18.00 – 22.00
Σάββατο 26/01: Εργαστήρι ψυχοδράματος 11.00-14.00 και 15.30- 18.30
Κυριακή 27/01: Εργαστήρι ψυχοδράματος 11.00-14.00 και 15.30- 18.30
Δευτέρα 28/01: Κλείσιμο εργαστηρίου και αναχώρηση 10.00 – 14.00

Η άφιξη μπορεί να γίνει από την Πέμπτη το απόγευμα έως την Παρασκευή το μεσημέρι.

Που;

Ξενοδοχείο: West hotel, Ροβιές Ευβοίας
http://rovies-west.gr/

 

Οικονομικά Πακέτα:

Το πακέτο περιλαμβάνει:
-το εργαστήρι ψυχοδράματος (20 ώρες ψυχόδραμα)
-3 διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο, δίκλινο, τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο
-πρωινό και καφέ κατά τη διάρκεια του εργαστηρίουΚόστος:
255€ με διαμονή σε μονόκλινο
233€ με διαμονή σε δίκλινο
225€ με διαμονή σε τρίκλινο
222€ με διαμονή σε τετράκλινο

Αναλυτικά:

Εργαστήρι ψυχοδράματος: 180€
**Για όσους δουλεύουμε ήδη μαζί το εργαστήρι θα κοστίσει 150€.

Διαμονή:
Μονόκλινο δωμάτιο: 20€/διανυκτέρευση (για ένα άτομο)
Δίκλινο δωμάτιο: 25€/διανυκτέρευση (για 2 άτομα- 12,5€/άτομο/βραδιά)
Τρίκλινο δωμάτιο: 30€/διανυκτέρευση (για 3 άτομα/ 10€/άτομο/βραδιά)
Τετράκλινο δωμάτιο: 35€/διανυκτέρευση (για 4 άτομα/ 8,75/άτομα/βραδιά)
Πρωινό συν καφές κατά τη διάρκεια της μέρας: 5€/άτομο

Σύνολο ατόμων: Το λιγότερο 5, το περισσότερι 14.

 

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2155051995 (Ηλιάννα) και 6938165911
Email: iliannapessaris@gmail.com
Με τη δήλωση συμμετοχής προκαταβάλλεται το 50% του συνολικού κόστους στον λογαριασμό που θα σας δοθεί και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 12 Ιανουαρίου.

 

Ο τόπος:
Ροβιές Ευβοίας:
Οι Ροβιές είναι ένα παραθεριστικό θέρετρο της Εύβοιας. Βρίσκεται πάνω στο δρόμο που ενώνει τη Χαλκίδα με την Αιδηψό, δηλαδή στη βόρεια Εύβοια. Ο δρόμος μετά τη Λίμνη κινείται πολύ κοντά στην παραλία και προσφέρει ωραία θέα στο βόρειο Ευβοϊκό κόλπο. Οι Ροβιές απέχουν 86 χλμ. από τη Χαλκίδα, την πρωτεύουσα της Εύβοιας. Ο πληθυσμός του χωριού ανέρχεται στους 1.000 περίπου μόνιμους κατοίκους, ενώ το καλοκαίρι αυτοί ξεπερνούν τους 1.500.Ο οικισμός είναι χτισμένος περίπου στο σημείο όπου κατά την αρχαιότητα βρισκόταν η αρχαία πολίχνη Οροβιαί. Σήμερα τα σπίτια του χωριού απλώνονται ανάμεσα στον επαρχιακό δρόμο Λίμνης – Αιδηψού και τη θάλασσα. Οι Ροβιές είναι ένα από τα ωραιότερα παραλιακά χωριά του δεύτερου σε μέγεθος ελληνικού νησιού. Δεν είναι υπερβολή ότι εδώ το πράσινο του δάσους σμίγει με το γαλάζιο της θάλασσας. Ολόκληρη η γύρω περιοχή διαθέτει εκτεταμένη παραλία στρωμένη με ψιλό βοτσαλάκι. Όσοι τυχεροί μείνουν στις Ροβιές μέχρι τη δύση του ηλίου θα απολαύσουν το ομορφότερο ίσως ηλιοβασίλεμα στην Εύβοια.

Πως θα φτάσω;
Με αυτοκίνητο: Από Χαλκίδα ακολουθώ τον δρόμο προς Αιδηψό ή Λίμνη. Ο δρόμος περνά μέσα από το βουνό και η διαδρομή είναι πολύ όμορφη!
165 χλμ, περίπου 3 ώρες
Διόδια: 3,25 €
Αν το αποφασίσετε έγκαιρα, υπάρχει δυνατότητα να συναντηθούμε από Αθήνα και να μοιραστούμε διαδρομή και έξοδα βενζίνης.Με κτελ: ΑΘΗΝΑ– ΡΟΒΙΕΣ (Δευτέρα έως Παρασκευή) 06:45, 11:00(ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ) 16:00. Τιμή: 17€ από τα κτελ Λιοσίων

Καλή μας αντάμωση στη φύση!

Δείτε την περσινή δράση εδώ:

Παρνασσός 2018