Συνάντηση Γνωριμίας με το ψυχόδραμα για το τέλος της χρονιάς!

εργαστήρι 13 δεκέμβρίου

“Δίνοντας αξία”

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

17.30- 20.30

Πολλές φορές νιώθω ότι η ζωή περνάει, ο χρόνος τρέχει κι εγώ σαν να μην κοιτάζω, να μην δίνω αξία σε αυτό που μου συμβαίνει, σε όλα όσα καταφέρνω.

Λίγο πριν την καινούρια χρονιά, δημιουργούμε μία ευκαιρία συνάντησης με τον εαυτό μας και γνωριμίας με το ψυχόδραμα, μία ευκαιρία να δούμε όσα καταφέραμε φέτος σε ένα κλίμα ασφάλειας και ζεστασιάς!

 

Το ψυχόδραμα είναι μία βιωματική μέθοδος ανάπτυξης της προσωπικότητας, μέσα από την οποία μαθαίνω να αφήνομαι στην έκφραση, τα συναισθήματα, το άγνωστο, το εδώ και τώρα, μαθαίνω να αναπτύσσω τον αυθορμητισμό και την δημιουργικότητα μου, αυτό που ήδη έχω μέσα μου και να έρχομαι σε επαφή με διάφορες πλευρές του εαυτού μου. Μαθαίνω να δίνω αξία σε εμένα και σ’ ότι υπάρχει γύρω μου.

Συντονίστρια: Ηλιάννα Πεσσάρη, Ψυχολόγος, ψυχοδραματίστρια

Κόστος συμμετοχής: 30€ / 20€ για φοιτητές και ανέργους

μετά τη συνάντηση, όποιος ενδιαφέρεται για μία πιο συστηματική επαφή με τον εαυτό του μέσα από το ψυχόδραμα, έχει την δυνατότητα να ενταχθεί σε μία από τις βιωματικές ομάδες που λειτουργούν ήδη στον χώρο ή που θα ξεκινήσουν με την καινούρια χρονιά (ανά εβδομάδα ή ανά δεκαπέντε μέρες).